Lions klub Slovenska Bistrica

Partizanska ulica 22, 2310 Slovenska Bistrica |  lionsklubslb@gmail.com  |  068 171 393

 |  www.lksb.si

Lions klub Slovenska Bistrica je del največje mednarodne, neprofitne, dobrodelne organizacije na svetu, ki se s svojim delovanjem osredotoča predvsem na lokalno okolje. Pomagamo tam, kjer življenje postavi nepremostljive ovire olajšamo marsikatero stisko. Ustvarjamo in krepimo duha sporazumevanja med ljudmi vsega sveta za človekoljubne potrebe in prostovoljno pomagamo.  Tudi covid nas ni ustavil in tako v letu 2022 štipendiramo nadarjeno flavtistko, obdarujemo otroke za praznike, znatno pa smo tudi izboljšali bivalne pogoje sokrajanu s postavitvijo nadstreška. S knjižico Sladka Ana, ki jo bo mogoče dobiti tudi na naši stojnici,  ozaveščamo  o sladkorni bolezni pri otrocih.
Vse naše akcije so namenjene zbiranju sredstev, ki jih v celoti namenimo pomoči potrebnim. Z izkupičkom na Bistriški kuhni peljemo otroke iz socialno ogroženih družin na izlet.

PONUDBA

MENI 1

SOLATNA SKLEDA, POLETNA ALI POHANČEK

Pisana  druščina zelene solate, radiča in rukole, češnjevega paradižnika  in koruze bo gostila:
· Poletno vegetarijansk varianto  z zelenjavnim polpetom in mozarello ali pa
·Pohanček, ki bo solatki dodal malce hrustaljavosti;
Preliv bo mogoče izbrati jogurtov ali grški.

€7,00

MENI 2

ZA PRSTKE OBLIZNIT

Hrustljavo in sveže ocvrta piščančja prsa bodo še posebej teknila najmlajšim, ki jim bo porcija tudi prilagojena.  Ob tem jim bomo podarili še knjižico Sladka Ana, ki otroke in odrasle ozavešča o zdravi prehrani in otroškem diabetesu.

€5,00

MENI 3

POHORSKA JUŽNA

Postlali bomo z restanim krompirjem, v katerem se bodo poleg slastne pražene čebule skrivali tudi pravi pohorski jurčki in kakšen ocvirk.  Po vrhu bodo zadišala počasi pečena svinjska rebrca, ki se bodo tik pred serviranjem še malce ogrela na žaru.

€8,00